7ο HTTC open track day 2019 7ο HTTC open track day 2019

7ο HTTC open track day 2019

Έγραψε:

Ζέστη, τελειωμένα λάστιχα και διασκέδαση στο έπακρο...

Επίσκεψη στη πίστα των Μεγάρων ένα μήνα μετά. Η ζέστη λόγω εποχής αναπόφευκτη, γνωρίζα τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος ότι θέλουμε να 'τελειώσουμε' την τετράδα ελαστικά που είχαμε όλο αυτό τον καιρό, να δοκιμάσουμε 1-2 πράγματα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου και να συνηθίσουμε περισσότερο την πίστα.

Peugeot 205 GTi rallycar at Megara circuit

Η αλήθεια είναι ότι τα Nankang AR-1 που φορέσαμε από την 1η μέρα που βγήκαμε στην πίστα μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους όλο αυτό το καιρό, από τις πρώτες μας δοκιμές (4o HTTC track day και 5ο HTTC track day) μέχρι και τον αγώνα! Δεν τα αλλάξαμε ούτε σε αυτό το track day όπου μετά από 4 φορές στην πίστα (τόσο προλαβαίνουμε να κάνουμε περίπου σε κάθε track day) μπήκαμε μια ακόμα φορά με 2 καινούρια στους εμπρός τροχούς.

Peugeot 205 GTi Bratsos Racing Team + Dekas Racing Team

Αυτή τη φορά γνωρίσαμε ακόμα περισσότερους φίλους. Από το forum του PSClub ο Γιώργος "ο νησιώτης" με το υπέροχο Peugeot 106 Rallye του, ήρθε και γνωριστήκαμε από κοντά μετά από σχεδόν 3 χρόνια! Για 1η φορά στην πίστα δεν ήμασταν το μοναδικό Peugeot 205! Ο Κώστας Ντέκας ήταν εκεί με το δικό του και χαρήκαμε μερικές όμορφες στιγμές συναγωνισμού στην πίστα. Γνωρίσαμε από κοντά την οικογένεια και πραγματικά πρόκειται για υπέροχους ανθρώπους και μια δυνατή ομάδα-οικογένεια!

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram και YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

George Bratsos changing tyre

Στα δικά μας, ο Γιώργος δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα στην πίστα κινήθηκε στο 1:13 πολύ χαμηλό και εγώ κατάφερα να κινηθώ άνετα στο 1:13 ψηλό. Οι αλλαγές κυρίως ήταν τα βαθύτερα φρένα στην μεγάλη ευθεία αλλά και μια καλύτερη γραμμή στις Κ3 και Κ4 σε συνδυασμό με μια ταχύτητα κάτω στην τελευταία. Το αυτοκίνητο δεν δούλεψε όπως θα θέλαμε, αλλά γι' αυτό είναι τα τεστ. Ξέρουμε τι θέλει βελτίωση για να φέρουμε το αυτοκίνητο σε μια καλύτερη κατάσταση και να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε ακόμα καλύτερα στην επόμενη ευκαιρία!

Nikos Bratsos - Peugeot 205 GTi by Bratsos Team

Highlight της ημέρας στην πίστα είναι ότι ο "handyman" πήρε μια γεύση από το τι κάνουμε στην πίστα από κοντά.

Χρόνια πολλά μπαμπά, για τη γιορτή του πατέρα!