ΕΚΟ Racing Dirt Games Μαρκόπουλο 2018 ΕΚΟ Racing Dirt Games Μαρκόπουλο 2018

ΕΚΟ Racing Dirt Games Μαρκόπουλο 2018

Έγραψε:

Ίσως ο πιο σημαντικός και καλά οργανωμένος θεσμός των ελληνικών αγώνων.

Τα Dirt games έκαναν την εμφανισή τους στους ελληνικούς αγώνες και συνεχώς εξελλίσονται προς το καλύτερο τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Οι αγωνιστικές χωμάτινες φόρμουλες χωρίζονται σε κατηγορίες των 600cc, 750cc και μιας ελεύθερης κατηγορίας όπου υπάρχουν τα τετρακίνητα. Στο θεσμό δεν λείπει και η κατηγορία των αυτοκινήτων. Οι αγώνες γίνονται στη χωμάτινη πίστα της Χαλκίδας, στο Διαδρόμιο (Σπαθοβούνι), στην Σπάρτη και τέλος στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο.

ΕΚΟ Racing Dirt Games Μαρκόπουλο 2018 buggy

Παρέα με την αδερφή μου και τον φίλο μου τον Βαγγέλη πήγαμε να παρακολουθήσουμε από κοντά έναν αγώνα που διεξήχθη στον Ιππόδρομο. Ο καιρός μας έκανε το χατήρι είδαμε από κοντά όλα τα αυτοκίνητα και τα buggy καθώς και τον άκρως ενδιαφέρον αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι έφταναν δύο-δύο στην εκκίνηση και είχαν αντίπαλο τον χρόνο. Εκπληκτική οδήγηση από όλους τους οδηγούς βλέποντας στην πράξη το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να οδηγείς μια τέτοια κατασκευή στο χώμα.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram και YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Πήραμε τη δόση μας από χώμα και φύγαμε γεμάτοι θετικές σκέψεις και με την αγωνία κάποια στιγμή να καταφέρουμε να οδηγήσουμε ένα τέτοιο buggy.

EKO Racing Dirt games poster