Σάββατο και ραντεβού με τον ξεναγό του Ελληνικού μουσείου αυτοκινήτου. Μαζί με μερικούς φίλους φτάσαμε στο μουσείο το πρωί εκεί όπου μας περίμενε το φιλόξενο προσωπικό του μουσείου. Αφού συζητήσαμε λίγο ετοιμαστήκαμε γι αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του αυτοκινήτου.

Hellenic Motor Museum

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Η ξενάγηση είχε πολύ ωραία ροή και σε αυτό βοηθούν και τα εκθέματα του μουσείου τα οποία είναι άρτια συντηρημένα. Δεκαετία προς δεκαετία βλέπαμε την εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων καθώς και τα συναρπαστικά back-story τους.

Στο τέλος φτάσαμε σε έναν όροφο γεμάτο Ferrari! Σχεδόν όλα τα μοντέλα από το παλιότερο έως το νεότερο ήταν εκεί. Το ίδιο κόκκινα, το ίδιο εντυπωσιακά από το παλιότερο μέχρι το νεότερο καθώς και οι μοναδικές τους ιστορίες μας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό.

Hellenic motor museum

Αφού τελείωσε το ταξίδι μας στον κόσμο του αυτοκινήτου κατευθυνθήκαμε στο χώρο των αναμνηστικών και μετά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εξομοιωτή. Ο Γιώργος δεν έχασε ευκαιρία μπήκε και οδήγησε στο rfactor 1, την πίστα της Monza με Ferrari.

Hellenic motor museum simracing

Μια πολύ ωραία και αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα τη θυμόμαστε. Το Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου φέρνει κατά καιρούς διάφορα αυτοκίνητα καθώς και διοργανώνει διάφορα events. Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτούμε!

Website: http://www.hellenicmotormuseum.gr/el/

Facebook: https://fb.com/HellenicMotorMuseum

Instagram: https://instagram.com/hellenicmotormuseum/ 

Σχετικά Άρθρα

Speedcar VR-Attack

Το όνειρο να συνδέσω άμεσα το simracing με το motorsport...

FOLLOW @RALLYDIARIES