Hellenic Motor Museum Hellenic Motor Museum

Hellenic Motor Museum

Έγραψε:

Επισκεφθήκαμε το Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου και η εμπειρία ήταν αξέχαστη.

Σάββατο και ραντεβού με τον ξεναγό του Ελληνικού μουσείου αυτοκινήτου. Μαζί με μερικούς φίλους φτάσαμε στο μουσείο το πρωί εκεί όπου μας περίμενε το φιλόξενο προσωπικό του μουσείου. Αφού συζητήσαμε λίγο ετοιμαστήκαμε γι αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του αυτοκινήτου.

Hellenic Motor museum car

Η ξενάγηση είχε πολύ ωραία ροή και σε αυτό βοηθούν και τα εκθέματα του μουσείου τα οποία είναι άρτια συντηρημένα. Δεκαετία προς δεκαετία βλέπαμε την εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων καθώς και τα συναρπαστικά back-story τους.

Aston Mini Cooper Olympic Airlines

Στο τέλος φτάσαμε σε έναν όροφο γεμάτο Ferrari! Σχεδόν όλα τα μοντέλα από το παλιότερο έως το νεότερο ήταν εκεί. Το ίδιο κόκκινα, το ίδιο εντυπωσιακά από το παλιότερο μέχρι το νεότερο καθώς και οι μοναδικές τους ιστορίες μας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram και YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Αφού τελείωσε το ταξίδι μας στον κόσμο του αυτοκινήτου κατευθυνθήκαμε στο χώρο των αναμνηστικών και μετά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εξομοιωτή. Ο Γιώργος δεν έχασε ευκαιρία μπήκε και οδήγησε στο rfactor 1, την πίστα της Monza με Ferrari.

Hellenic Motor Museum simulator

Μια πολύ ωραία και αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα τη θυμόμαστε. Το Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου φέρνει κατά καιρούς διάφορα αυτοκίνητα καθώς και διοργανώνει διάφορα events. Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτούμε!

Website: http://www.hellenicmotormuseum.gr/el/

Facebook: https://fb.com/HellenicMotorMuseum

Instagram: https://instagram.com/hellenicmotormuseum/