RallyDiaries on COSMOTE TV
Ένα απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός η συνέντευξή μας στο COSMOTE TV.
Σίγουρα δεν το περιμένεις. Στον πρώτο μας αγώνα χαρήκαμε πάρα πολύ τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και τις δύο μέρες του αγώνα όσο και με το ενδιαφέρον του κόσμου να μας γνωρίσει, να δει το αυτοκίνητο,να βγάλει φωτογραφίες και να συζητήσουμε γι' αυτό που αγαπάμε.
Την 2η μέρα πριν ξεκινήσει το δικό μας σκέλος αγώνα του HTTC ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για να τρέξει η Κατερίνα. Κάποιος έχει έρθει εκείνη την ώρα και μας παρακολουθεί που ετοιμάζουμε το αυτοκίνητο. Ο Γιώργος σηκώνει το βλέμμα και τον αναγνωρίζει.
Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram και YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.
Πρώτες κουβέντες...
'Γειά σας, με έχετε κάνει follow στο instagram' και η απάντηση 'Ναι, το ξέρω.' Και κάπως έτσι γνωριστήκαμε από κοντά με τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο αθλητικό δημοσιογράφο και υπεύθυνο της εκπομπής Grand Prix του COSMOTE TV. Έναν άνθρωπο απλό, χαμογελαστό που ενδιαφερόταν γι' αυτό που κάνουμε και πως το ζούμε.
Παρακολούθησε όλη τη διαδικασία, πώς προετοιμάζουμε το αυτοκίνητο να μπει στην πίστα, πως το υποδεχόμαστε όταν επιστρέφει, πως ετοιμαζόμαστε να το οδηγήσουμε μέχρι και πως αντιμετωπίζουμε την στραβή (σε αυτό τον αγώνα μας εγκατέλειψε η εξάτμιση, όχι δεν μας μάτιασες Γιάννη).
Στο τέλος μας πρότεινε μια μικρή συνέντευξη με ένα concept που είχε σκεφτεί. Φυσικά και δεχτήκαμε.